portfoliodot firm_infodot  
  line  
lineartline
commercial
line
residentialline
education
line
worship
line

pepperhill  
    photodotphotodotphotodotphotodotphotodot
   

maximino

The house is sited on the top of a ridge with expansive views, under a green roof designed to blend seamlessly with the surrounding landscape. Glazed wells and courtyards, granting the house access to views, daylight, and air. The interior of the house is hollowed out into curving vaults, creating large spaces for entertaining and art display and more intimate spaces for living and working.

Loisos and Ubbelohde provided a wide range of services to this house. As lighting designers for the project, L+U sought to complement and enliven the sculptural interior and exterior spaces with a dynamic, low energy, daylight-integrated lighting scheme. L+U extensively used Radiance simulations to finetune the lighting design fixture specifications, controls, and color temperature.

Previous Project | Next Project

 

bulletRead more on L+U Architecture . Energy Website
ARCHITECT
Shubin Donaldson

LOCATION
Montecito, CA

STATUS
Under Construction